AlbanianEnglish

KONTAKT

info@realdent.al

Z2 VARIOmaster

Description

Sistem nxjerrjeje 2-vendëshe me enë mbrojtëse, filtër të përhershëm dhe pastrim automatik të filtrit për vendet e punës dhe pajisjet funksionale me intensitet pluhuri.
Mund të zgjerohet deri në 4 pika magazinimi duke përdorur module individuale AP601.
Përgatitur me lidhjen e ajrit të shkarkimit si standard

Për përdorim universal në laboratorë dhe punishte.
E qetë dhe me pak mirëmbajtje falë turbinës thithëse pa furça me ftohje të ajrit anashkalues ​​dhe izolim kompleks të zërit të ajrit të shkarkimit
Pa qese filtri: Një filtër i përhershëm me një sistem pastrimi automatik të filtrit zëvendëson qesen e filtrit dhe kështu ndryshimin e bezdisshëm.
Efektive: Fishekë filtri të zëvendësueshëm veçmas dhe të lira për ndarje dhe filtrim të imët.
I fuqishëm: kur pastroni me korrent me rripa dhe rërë.
I zgjerueshëm në çdo kohë: Me anë të hapësve shtesë, të jashtëm të pikave të thithjes, deri në katër pika thithjeje alternative të përdorshme.
E përkryer për lidhje: lidhja e ajrit të shkarkimit të përgatitur si standard, kthimi i ajrit është i mundur si një alternativë.
Të qëndrueshme dhe miqësore me shërbimin falë komponentëve me cilësi të lartë dhe strukturës modulare.

Specifikimet teknike
Gjerësia: 225 mm
Lartësia: 770 mm
Thellësia: 600 mm
Pesha: 33 kg
Tensioni: 230V AC ± 5%, 50-60Hz
Fuqia totale: 1200 W
Siguresa: Siguresa kryesore: T6A
Enë me papastërti: Vëllimi: përafërsisht. 4,5 l
Filtri kryesor: sipërfaqja e filtrit: 1.6 m²
Fuqia e thithjes: 65l/s
Niveli i zërit: 44-67dB (A)

AlbanianEnglish