AlbanianEnglish

KONTAKT

info@realdent.al

Z4 VARIOmatic

Description

Sistemi i thithjes me 4 vende për deri në 4 pika thithjeje në të njëjtën kohë.
Me enë papastërtie, filtër të përhershëm dhe pastrim automatik të filtrit për vendet e punës dhe pajisjet funksionale me intensitet pluhuri.
Mund të zgjerohet duke përdorur module individuale AP601.
Përgatitur me lidhjen e ajrit të shkarkimit si standard.

Sistem nxjerrjeje me shumë përdorues të qetë dhe me mirëmbajtje të ulët përmes turbinës thithëse pa furçë (motor EC).
Eliminimi i qeseve të filtrit falë një filtri të përhershëm me një sistem pastrimi automatik të filtrave.
I përshtatshëm për lidhje me deri në 2 makina freze CAM.
Zgjerohet me anë të një hapësi të jashtëm të pikës së thithjes shtesë.
Fitimi i hapësirës në stacionin individual të punës.
Përmirësimi i klimës laboratorike nëpërmjet instalimit të ajrit të shkarkimit.

Specifikimet teknike
Gjerësia: 330 mm
Lartësia: 810 mm
Thellësia: 600 mm
Pesha: 61 kg
Tensioni: 230V AC ± 5%, 50-60Hz
Fuqia totale: 1800 W
Siguresa: Siguresa kryesore: T16A
Enë me papastërti: Vëllimi: përafërsisht. 12 l
Filtri kryesor: sipërfaqja e filtrit: 2.7 m²
Fuqia e thithjes: 100l/s
Niveli i zërit: 45-65dB (A)

AlbanianEnglish