AlbanianEnglish

KONTAKT

info@realdent.al

Zbardhues Bleach'n Smile Automix

Description

Për zbardhjen e dhëmbëve në ordinancën tuaj dentare. Të përfshira janë xheli zbardhues 35%, Dental Dam dhe kremi i ri-mineralizimit.
Informacioni i produktit “Bleach’n Smile Automix Set”
Bleach’n Smile Automix është një xhel zbardhues në zyrë, i cili është menduar për trajtim në praktikën dentare. Përmban xhel zbardhues dhe aktivizues në një shiringë të dyfishtë vetë-përzierëse 4:1 (gëzhojë). Një shiringë e dyfishtë përmban 5 g material. Përmbajtja e peroksidit të hidrogjenit në xhelin e përzier plotësisht arrin në 35%.
Indikacion:
Për sipërfaqet e dhëmbëve labial
I përshtatshëm edhe për dhëmbë devitalë
Endo zbardhues
Përfitimet:
Aplikim i besueshëm dhe i lehtë, që kursen kohë Efekt i shkëlqyeshëm në thellësi me anë të peroksidit të hidrogjenit 35% (pas përzierjes) pH-neutral dhe i butë për dhëmbët natyralë Kapëse sigurie ndihmon në shmangien e flluskave të ajrit gjatë ruajtjes

1 x Bleach’n Smile Gel 35 % H2O2, 5 g
1 x Dental Dam, 1,5 g, përfshirë. këshilla për aplikim
1 x Krem për kujdesin pas zbardhimit, 2 ml

AlbanianEnglish