Rezine e ngrohte me një raport të shkëlqyer çmim-performancë dhe pa ndonjë humbje në cilësi.

E gjithë kjo, pa ndonjë humbje në cilësi.

Lloji I perpunimit:

  • Heat – curing
  • Powder Liquid