Rreth Nesh

Ne Real Dent ne ofrojme cilesine me te mire ne kujdesin e shendetit oral.
Stafi yne i perkushtuar fillon nga recepsioni mjaft mikeprites e deri tek  mjeket stomatolog e tek tekniket e laboratorit te cilet nga viti ne vit punojne per te rritur cilesine e sherbimit fale aplikimit te teknikave me bashkekohore si dhe eksperiences se gjere. Mjeket tane perdorin teknikat me te mira per te trajtuar dhe per t’ju siguruar qe vizita juaj te jete pa stres dhe pa dhimbje Real Dent ndodhet ne zemer te Tiranes duke i sherbyer lokalitetit prane si dhe me gjere.

Nje periudhe 15 vjecare mendojme se eshte e mjaftueshme per te krijuar eksperiencen e duhur ne teknikat dentare. Ne kryejme te gjitha restaurimet e dhembit ne menyre dixhitale si splint terapeutik, splinte kirurgjikale ne implantologji, kurora dhe ura deri ne 16 elemente, dizenjimi i abutmentave te implanteve ne menyre individuale, punime skeletike etj. Cdo material teknik ndertohet me nje saktesi te madhe ne menyre dixhitale e cila garanton shpejtesi dhe efikasitet.

Real Dent Center prej disa vitesh eshte fokusuar ne distribuimin e materialeve dentare, si per klinikat ashtu edhe per laboratoret dentar. Per te gjithe partneret tane kemi arritur te sigurojme produkte te nje kualiteti shume te larte dhe te avancuar ne teknologji. Real Dent ju ofron shpejtesi ne dergesa, kualitet shume te larte te produkteve gjithashtu dhe fleksibilitet pergjate gjithe bashkepunimit per te arritur rezultate dhe qellime te perbashketa.