Scaner intraoral i500 Medit

Maja e holle
Maja e holle eshte e pranueshme si per pacientin ashtu dhe per mjekun

Rezolucion I larte
Lehtesi per te gjetur linjat si dhe dallimin midis struktures se dhembeve dhe indeve te buta ne saje te imazheve realiste me rezolucion te larte

Video type
3D-in-motion video lejon skanime te shpejta te bazuara ne video pa u shqetesuar per rezultatet e ndryshueshme

Nje buton I vetem
Mjafton te shtypni vetem nje buton per te filluar , ndaluar apo kaluar nga nje skanim ne nje tjeter

Ngjyra vitale
Perfytyrim 3D me ngjyra te plota per skanime te sakta dhe imazhe te pasura me detaje

Pesha
Skaneri intraoral i500 peshon vetem 276gr dhe eshte jashtezakonisht I lehte per tu mbajtur , duke e bere procesin e skanimit te rehatshem

Kombinim hardware dhe software

Skanim para dhe pas preparimit
Ju mund te kryeni nje hetim paraprak te dhembeve te nje pacienti dhe ti shfrytezoni keto te dhena per perdorime te ndryshme

Te dhenat mund te perdoren si te dhena referuese ne procesin e modelimit per tju ndihmuar ne krijimin e protezave me natyrale

Rezolucion I larte skanimi
Ju mund te zgjidhni pjese te vecanta te dhembit per te skanuar me rezolucion te larte.

Ky funksion ju lejon te skanoni ne HD vetem aty ku kerkohet ,duke te mundur menaxhimin efikas te kohes se skanimit , kapaciteti te te dhenave etj.
Zona e zgjedhur shfaqet ne nje ngjyre te ndryshme per lehtesine e perdorimit.

Analize okluzioni
Analiza e okluzionit eshte nje funksion I shpejte e cila shfaq okluzionin e nofulles se poshtme dhe te siperme ne ngjyra dhe nr te ndryshem

Riskanim
Funksioni I riprodhimit te skanimit ju lejon te perserisni nje proces te meparshem te skanimit
Duke treguar pothuajse tipin e skanimit dhe zonen e skanimit,do te keni mundesi te shihni se si u skanua ,duke ju mundesuar te identifikoni dhe permiresoni metodat e skanimit tuaj

Kamera HD
Se bashku me funskionin Scan 3D , ky funksion ju lejon te perdorni skanerin si aparat intraoral per te marre fotografi HD.
Ju mund te ndani imazhet me nje laborator dhe ti perdorni ato kur te keshilloni pacientet.