Scanner T300 Medit

  • Scaner
  • Skanim super i shpejte deri ne detaje.
  • 19sec 8element te ndare & 24sec model I plote
  • Import dhe export I STL ne cdo faze te skanimit.
  • Drite blu led
  • Lidhje me usb dhe programet e fundit te cilat mund te shkarkohen free
  • Kamera me rezolucion te larte 2*2mp
  • Garanci 2vite
  • Adresa : https://www.medit.com/dental-lab