Scanner T500 Medit

 • Scanim I struktures dhe ngjyres
 • Scanim duplex me 3boshte
 • Skanim super i shpejte deri ne detaje.
 • 16el ne 19sec / ure 14 el ne 31sec / Hark I plote 12sec
 • Import dhe export I STL ne cdo faze te skanimit.
 • Drite blu led
 • Lidhje me usb dhe programet e fundit te cilat mund te shkarkohen free
 • Mundesia e skanimit te modelit ne artikulator
 • Kamera me rezolucion te larte 2*2mp
 • Garanci 2vite
 • Adresa : https://www.medit.com/dental-lab