Bond per lidhjen e metalit

Opaker dhe bond te dyja ne nje

Opacitet i shkëlqyeshëm dhe forcë lidhëse jashtëzakonisht e lartë.

Kurseni kohë dhe para: Kaloni dy hapa pune dhe hiqni dorë nga bondi shtesë metalik.

I disponueshem ne dy ngjyra: light dhe dark

Akrilik rezistent dhe nuk le ngjyre

5 g Sebond Pink