Kodi Produktit : 220010
Temdent-Set Classic

Temdent Classic eshte nje material I bazuar ne PMMA per kurora dhe urat e perkohshme

Per shkak te vetive te shkelqyera fizike,materiali eshte I pershtatshem edhe per ndertimin e provizoreve me mungese te madhe te dhembeve.

TemdentClassic eshte vete-polimerizues me vetem 0.8% teprice monomeri.

Avantazhet

  • Aplikim I thjeshte,I sigurt dhe I shpejte
  • Kohe e shkurter e fortesimit
  • Ngjyrat mund te miksohen shume mire me njeratjetren per nje rezultat perfundimtar homogjen.
  • I lehte per tu hequr nga dhembi I pergatitur,pershkak te vetise se tij elastike
  • rezistenca e konsiderueshme ndaj thyerjes gjen perdorim ne konstruksionet me hapesirat e medha.
  • Pasi fortesohet nuk ndryshon me ngjyre