Mbushje estetike : Ne perdorim materiale te ndryshme per te realizuar mbushjen e dhembeve tuaj : kompozitet me te fundit te marka DFL, Schutz, per tju garantuar nje mbushje mjaft estetike e sa me natyrale te jete e mundur, gje qe behet e mundur nepermjet nje game shume te gjere te ngjyrave e pigmenteve qe ne veme ne dispozicion per keto procedura.
Dentisrti kozmetike : Ne besojme se qe ne nje trajtim te kozmetik te arrihet nje rezultat i bukur, ai duhet te duket natyral dhe i pershtatshem me kontekstin e fytyres suaj dhe nuk duhet te kompromentoje shendetin e pergjithshem oral. Ne ju ofrojme kete procedure kozmetike.
Zbardhim : Me kalimin e viteve dhembet tane ngjyrosen nga ushqimi, pijet apo produktet qe konsumojme, zbardhimi eshte nje menyre efektive dhe e thjeshte per te rivendosur ngjyren tuaj, apo per ta permisuar ate. Ne ofrojme zbardhimet ne klinike dhe ne shtepi.