TIZIAN QERAMIKE LINER 10g Kodi Produktit624795

Eshte nje qeramike per restaurimet me estetike te larte. Reflektimi i qeramikes rivalizon reflektimin e dhembeve natyrale, kjo lehteson dhe realizimin e punimeve te qeramikes qe ne kuptimin e plote te fjales humbasin ne gojen e pacientit dhe jane te veshtira per tu dalluar nga dhembet natyrale.
Nje tkurrje minimale realizohet nga nje pjekje optimale e mases.Nje arsye tjeter per te perdorur Nuance 850 eshte stabiliteti i larte gjate modelimit.
INDIKACIONET

  • Stabilitet ne ngjyre
  • Forca Vickers optimale
  • Shtresezimi i thjeshte
  • Tkurrje minimale
  • Siperfaqe homogjene dhe kompakte dhe pas pjekjes se pare
  • Nuk ka humbje dhe pas disa perpjekjeve te njepasnjeshme.