Tizian Smart Cut 5

  • Aspirator Silencioz
  • Lap Top
  • Cad cam Software Dongle
  • Kursen kohe sepse mjafton ta vendosesh ne pune dhe vazhdon vete procesin.
  • Rendiment ekonomik te boshllëqeve: Pozicioni I çdo pune të bërë tashmë ruhet ne nje sotware. Kjo ju lejon të optimizoni rendimentin , te kurseni kohë.
  • Makina e frezimit + aspiratorin + kompresor + Cad Cam software + material baze(zircon,kromkobalt CoCr,wax,pmma)
  • Adresa : https://www.schuetz-dental.de/en/