AlbanianEnglish

KONTAKT

info@realdent.al

Mirësevini në Real Dent
Materiale Klinike dhe Materiale Laboratori
Skaner intraoral
XT Cera
Furra, Aspiratore dhe Mikromotori
Implante
SHOFU
Materiale Klinike
Materiale Laboratori

Më shumë rreth nesh

Vite eksperience në tregun e punës

Ne jemi një kompani që operojmë në fushën e teknologjisë dentare prej shumë vitesh. Tek ne gjeni shumllojshmëri produktesh të firmave më të mira .

Cfarë ofrojmë ?

Produktet më të reja

IMPLANT

Implant

Implanti me formë bazë konike dhe me rrotullim mbron lidhjen e brendshme konike.

MS TRIMMER

MS TRIMMER - TRM 18

Versioni i tharë me trimer me elektrovalvë dhe disk bakelit. Ekziston edhe një version uji me disk diamanti.

CAD CAM

Cad Cam

Përpunon pothuajse të gjitha materialet që përdoren në teknologjinë dentare, si dioksidi i zirkonit, lidhjet jo të çmuara ose rrëshirat e teknologjisë së lartë (p.sh. PEEK).

Ne kemi mbi 10 vite eksperiencë në tregun Shqiptar.

0

Projects Completed

0

Employees Worldwide

0

Offices Around the World

0

Distribution Partners

Projektet tona

Ku kemi marrë pjesë ?

Partnerët tanë

Kontakto me ne

Si mund t'iu ndihmojmë?

Për cdo pyetje apo paqartësi ju lutemi të kontaktoni me ne. Stafi ynë është aty për ju duke i’u ndihmuar për cdo gjë.  Jemi vetëm një buton larg.

 
AlbanianEnglish