Skip to content

Sherbimet Tona

Trajtim te femijeve

Trajtimi i fëmijëve në klinikën tonë është i përqendruar në krijimin e një mjedisi të ngrohtë dhe miqësor, duke përdorur teknika të buta dhe të qetësueshme për të ruajtur shëndetin oral të vegjëlve në mënyrën më të këndshme.

Sedacion

Anestezia sedative në trajtimet tona dentare siguron një përvojë të rehatshme dhe pa stres për pacientët që përjetojnë ankth apo frikë nga dentisti, duke e bërë çdo vizitë sa më të qetë dhe të paqëndrueshme.

Terapi

Terapia jonë dentare përfshin mbushje inovative dhe trajtime të tjera restauruese për të luftuar kariesin dhe për të rikthyer shëndetin dhe funksionalitetin e dhëmbëve, duke garantuar njëkohësisht kujdesin më të mirë dhe rezultate afatgjata.

Proteza

Protezat dentare ofrojnë zgjidhje efikase dhe të rehatshme për të zëvendësuar dhëmbët e humbur, duke përmirësuar funksionin e grykës dhe estetikën e buzëqeshjes për një cilësi më të mirë jete.

Ortodonci

Orthodontia jonë siguron trajtimet më të reja për rregullimin e dhëmbëve dhe nofullave, duke përdorur teknologji të përparuar dhe metoda të personalizuara për të arritur buzëqeshje të drejtë dhe të shëndetshme për pacientët e çdo moshe.

Stomatologji Estetike

Stomatologjia estetike në RealDent ju ofron trajtime të avancuara për të përmirësuar pamjen e dhëmbëve tuaj, duke përfshirë zgjidhje si zbardhje dhëmbësh, veneerët dhe korrigjimet e formës dentare, për një buzëqeshje më të ndritshme dhe të sigurt.

Kirurgji

Ne perdorim teknika të sofistikuara dhe pajisje moderne për të trajtuar një gamë të gjerë çështjesh dentare, nga rastet komplekse kirurgjikale te procedurat më të thjeshta, duke siguruar rezultate të shkëlqyera me sa më pak ndërhyrje.

Implantologji

Implantologjia në RealDent përfshin procedura të avancuara për zëvendësimin e dhëmbëve të humbur, duke ofruar zgjidhje të qëndrueshme dhe natyrale që rikthejnë funksionin dhe estetikën e buzëqeshjes tuaj.

Na kontaktoni

© 2024 RealDent. All Rights Reserved

sqAlbanian